Tasarımı ve üretimi Makine Mühendisliği Bölümü Laboratuvarları'nda gerçekleştirilen aracı görmek isteyen anasınıfı öğrencileri Çukurova Üniversitesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İlk kez elektrikli bir otomobil gören minikler uzun uzun aracı inceledi.
Çukurova Elektromobil Takımı üyeleri öğrencilere araç hakkında kısa bilgiler de aktardı. Birçok yarışmaya damgasını vuran elektromobili yakından inceleyen öğrenciler sosyal sorumluluk mesajı verdi. Öğrenciler hep bir ağızdan 'Trafik kurallarına uyalım, hız yapmayalım' dedi. Ziyaret anı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
GÜNDEM
Yayınlanma: 27 Mart 2018 - 12:16
1,5 Adana'nın Minik Ziyaretçileri
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından üretimi gerçekleştirilen '1.5 Adana' isimli elektrikli otomobil büyük ilgi görüyor.
GÜNDEM
27 Mart 2018 - 12:16
İlginizi Çekebilir





