Gezilerine Yağlıdere ilçesinde başlayan gençler Kanlıca Köyü’nü ziyaret ederek köy yaşantısını incelediler. Köy halkının ikramlarını tatma imkânı bulan Giresunlu ve Alman gençler, çeşitli etkinliklerde bulundular. Doğu KaradenizBölgesi’nin tek hayvanat bahçesi olan Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret eden gençler oldukça güzel vakit geçirdiler.
Beyaz Çelik Köprü ’Elimi Sana Uzatıyorum’ Projesi kapsamında Giresun Belediyesi’nin misafiri olan 20 kişilik Alman ve Giresunlu gençler Keşap Düzköy’de “Çocuk İşçiliğine Hayır” demek için fındık topladı. İlk kez fındık bahçesi gören misafir gençler bol bol fotoğraf çektiler. Hafta sonuna kadar Giresun’da kalacak olan Alman gençler yöresel ürünler pazarına giderek yöresel ürünleri incelediler.
GÜNDEM
Yayınlanma: 31 Temmuz 2015 - 11:26
Çocuk İşçiliğine 'Hayır' Demek İçin Geldiler
Beyaz Çelik Köprü ’Elimi Sana Uzatıyorum’ Projesi kapsamında Giresun Belediyesi’nin davetlisi olarak Giresun’a gelen Almanya Duisburg Gençlik Merkezi öğrencileri “Çocuk İşçiliğine Hayır” demek için fındık topladı.
GÜNDEM
31 Temmuz 2015 - 11:26
İlginizi Çekebilir






